Σε Κρουσώνα, Καμίνια και Τσαλικάκι ο Μ. Αλιφιεράκης

«Ενώνουμε δυνάμεις και διεκδικούμε ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Σε γειτονιές του Ηρακλείου και του Δήμου Μαλεβιζίου βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μανώλης Αλιφιεράκης,  ο οποίος έτυχε για άλλη μια φορά θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους που γνωρίζουν το ήθος και τη μαχητικότητά του στη διεκδίκηση λύσεων για την ενίσχυση του ρόλου τη Κρήτης. 

Ολοκληρώνοντας τον προεκλογικό του αγώνα, ο Μανώλης Αλιφιεράκης επισκέφθηκε τα Καμίνια, το Τσαλικάκι και τον Κρουσώνα και συζήτησε με τους κατοίκους όλα όσα πρέπει να συνεχιστούν την επόμενη ημέρα των εκλογών, ώστε να αποτραπεί η επιστροφή της χώρας σε καταστάσεις που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε.

«Είναι υποχρέωσή μας να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Γι΄ αυτό, ενώνουμε τη φωνή μας με τον ΣΥΡΙΖΑ και συστρατευόμαστε στον κοινό στόχο των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, για νέες και ποιοτικές δουλειές, ανάπτυξη για όλους, δικαιότερη φορολογία, αλληλεγγύη και ασφάλεια για την κοινωνία, δημοκρατικό και αποτελεσματικό κράτος. Την Κυριακή αποφασίζουμε για τη ζωή μας» επισήμανε με έμφαση ο Μανώλης Αλιφιεράκης.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί