Σ. Βαρδάκης: «Την συνέχεια της ελπιδοφόρας πορείας της χώρας, μπορούν να την εγγυηθούν μόνο οι προοδευτικές δυνάμεις»

Με επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ολοκλήρωσε τον προεκλογικό κύκλο περιοδειών και επαφών με φορείς και πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης.  

Στην συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Η. κ. Στέλιο Βοργιά, μέλη της διοίκησης και μέλη των σωματείων, ο Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε ότι «τα 4 προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα. Δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την επαναφορά της αξιοπρέπειας και της κανονικότητας στην ζωή του Έλληνα πολίτη. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα για την χώρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, την συνέχεια αυτής της ελπιδοφόρας πορείας, μπορούν να την εγγυηθούν μόνο οι προοδευτικές δυνάμεις, με τις προγραμματικές θέσεις όπως ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για δίκαιη, βιώσιμη ανάπτυξη. Η νέα πορεία που έχει χαράξει η χώρα μας απλώνει δίχτυ σωτηρίας στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα και θα δημιουργήσει νέες αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας με αύξηση των μισθών και ρύθμιση της αγοράς εργασίας και με στοχευμένες φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη που σήκωσε το βάρος της κρίσης. 

Με ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης δηλαδή, που έρχεται σε αντίθεση με τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες της Ν.Δ., που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία».

Την σημερινή τελευταία μέρα περιοδειών του κ. Βαρδάκη συμπληρώνουν περιοχές των Μαλλίων, της Χερσονήσου, του Κουτουλουφαρίου καθώς και η ΔΕΗ, όπου συνομίλησε με πολίτες και εργαζόμενους για τα προβλήματα και τις προοπτικές της χώρας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί