Με περιοδεία στην περιοχή της Ν. Αλικαρνασσού συνεχίστηκε ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Με περιοδεία στην περιοχή της Ν. Αλικαρνασσού συνεχίστηκε ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Ηράκλειο. Στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 5 Ιουλίου, τους χώρους της λαχαναγοράς και της ψαραγοράς Ηρακλείου, όπου συνομίλησαν με τους επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν και για το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης. Η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις σε χώρους εργασίας της βιομηχανικής περιοχής Ν. Αλικαρνασσού.

Το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, Πέμπτης 4 Ιουλίου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχαν περιοδεύσει στους κεντρικούς – εμπορικούς δρόμους της Ν. Αλικαρνασσού, όπου επισκέφτηκαν καταστήματα και δημόσιους χώρους και εισέπραξαν κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δίνουν ραντεβού στο εκλογικό κιόσκι του κόμματος, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, όπου θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με συντροφιά την ορχήστρα Ρεμπέτικα Μονοπάτια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί