«Καίει» τη Χρυσή Αυγή ο Σπίνος: Ο «συνεργάτης της ασφάλειας» και το ψηφοδέλτιο από «Ζ» (Βίντεο)

Συνεχίζει ο πόλεμος μεταξύ Σπίνου (υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Αττικής με την Ελληνική Αυγή στις τελευταίες εκλογές και υποψήφιου βουλευτής Χρυσής Αυγής στις προηγούμενες) και Χρυσής Αυγής, με τον υπόδικο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της ναζιστικής οργάνωσης.

Ο Παναγιώταρος καταφέρθηκε ανώνυμα κατά του Σπίνου στο twitter, φωτογραφίζοντάς τον ως “μάρτυρα υπεράσπισης του Αρχηγού” και “υποψήφιο στις περιφερειακές μαζί μου”, υπονοώντας ότι έχει μεσολαβήσει “κάτι άλλο” (δηλαδή χρηματισμός), κάτι στο οποίο αναφέρθηκε ρητά ο Σπίνος.

Ο Σπίνος απάντησε επαναλαμβάνοντας ότι: ο Παναγιώταρος “βρωμίστηκε” στα μάτια του Μιχαλολιάκου και έχει χαρακτηριστεί “συνεργάτης της ασφάλειας”, υπήρξε μάλιστα θύμα στησίματος από άνθρωπο με “λογιστικές γνώσεις” που έστειλε φάκελο με τιμολόγια στον ΣΔΟΕ αποκαλύπτοντας φορολογικές παραβάσεις. Μάλιστα για την απόδειξη όλων αυτών ο Σπίνος πρόσθεσε “όλο νόημα” ότι ο Παναγιώταρος (“πολύ φίλος μου”) τού τα έχει εκμυστηρευτεί και ότι ο ίδιος “έχει αδυναμία στα γκάτζετ”…

«Ο Μιχαλολιάκος έβαλε πάλι υποψήφια τη Ζαρούλια, με ψηφοδέλτιο από Ζ!»

Ο Άρης Σπίνος αποκάλυψε επίσης ότι ο Μιχαλολιάκος τού είχε υποσχεθεί ότι δεν θα έβαζε εκ νέου υποψήφια τη Ζαρούλια, προκειμένου να αποσείσει από πάνω του την κατηγορία περί οικογενειοκρατίας. Όταν όμως ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια, όχι μόνο η Ζαρούλια ήταν υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, αλλά το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ξεκινούσε από το γράμμα Ζ (είχαν κοπεί δηλαδή τα ονόματα από Α μέχρι Ε) και η Ζαρούλια ήταν στην κορυφή του καταλόγου!

Πρόκειται για παρόμοια τακτική με αυτή που ακολούθησε ο Μιχαλολιάκος στις ευρωεκλογές, βάζοντας στην κορυφή του ψηφοδελτίου τους “εκλεκτούς” του Κωνσταντίνου και Λαγό προκειμένου να ευνοήσει τη σταυροδοσία τους

 Jailgoldewndawn.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί