Περιοδεία υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα χωριά Ακούμια, Σαχτούρια και Μέλαμπες

Tην Τρίτη 2/7 πραγματοποιήθηκε περιοδεία από τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα χωριά του Δήμου Αγίου Βασιλείου, Ακούμια, Σαχτούρια και Μέλαμπες.

Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν πως: «Στην κάλπη της 7ης Ιουλίου ψηφίζουμε υπεύθυνα και επιλέγουμε με ποιό πρόγραμμα θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα από τις 8 Ιουλίου. Από την μια υπάρχει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με συνέχιση της κοινωνικής πολιτικής στην βάση των θετικών μέτρων που έχουν ψηφιστεί ήδη (επίδομα ενοικίου, 13η σύνταξη, αύξηση κατώτατου μισθού), συνέχιση στην αναβάθμιση του κοινωνικού (Δημόσιας υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Αλληλεγγύη) και από την άλλη το πρόγραμμα της ΝΔ που επιδιώκει 7ήμερη εργασία, κατάργηση του «ξεπερασμένου» 8ώρου, επαναφορά του μέτρου 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις από τον Δημόσιο Τομέα, συγχώνευση δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, ιδιωτική ασφάλιση με συμμετοχή μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών του εξωτερικού, κ.α.».

Την Πέμπτη 4/7 το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε υπηρεσίες του Ρεθύμνου.

Την Πέμπτη 4/7 το απόγευμα δύο κλιμάκια υποψηφίων θα επισκεφθούν αντίστοιχα στις 8 μμ τα χωριά του Δήμου Αμαρίου, Λοχριά, Πλάτανος, Αποδούλου, Άγιος Ιωάννης, Νίθαυρι και Κουρούτες και στις 7 μμ τα χωριά του Δήμου Αγίου Βασιλείου, Άγιος Βασίλειος, Αγγουσελιανά, Άγιος Ιωάννης, Ροδάκινο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί