Κρήτη: Η αστυνομία εντόπισε και τρίτη φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης

Και τρίτη φυτεία εντόπισε η αστυνομία εχθές, αυτή την φορά σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Μετά την φυτεία – μαμούθ που εντοπίστηκε εχθές στον Βαρύπετρο Χανίων και τη φυτεία που εντοπίστηκε στην περιοχή του Μυλοποτάμου, αυτήν την φορά η αστυνομία εντόπισε 357 δενδρύλλια κάνναβης.

Δείτε επίσης: Κοντά…3.000 δενδρύλλια στη φυτεία που εντοπίστηκε στην Κρήτη! – Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας (Φωτο)

Κρήτη: Εντοπίστηκε νέα φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης (Φωτογραφίες)

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Ολοκληρώθηκε χθες (02.07.2019) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου  Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία και κατασχέθηκαν συνολικά τριακόσια πενήντα επτά (357) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Χανίων, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε φυτεία, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τριακόσια πενήντα επτά (357) δενδρύλλια, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων . 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί