Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης σε ρόλο πολιτευτή της ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές! (εικόνα)

Τη δήλωση που ακολουθεί θα μπορούσε να την έχει γράψει ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ. Ατυχώς, φέρει την υπογραφή του γαλάζιου πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος συμπεριφερόμενος σαν πονηρός πολιτευτής (άλλωστε είναι από εκείνους που διδάσκουν… γαλάζια ιδεολογία στην “Ακαδημία στελεχών της ΝΔ” που “εμπνεύστηκε” ο Λ. Αυγενάκης), θεώρησε χρήσιμο να παρέμβει στη προεκλογική περίοδο. Η δήλωσή του τα λέει όλα, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός…

Δείτε επίσης ενδεικτικά: Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης: Από τα μυστικά δείπνα του Κυριάκου μέχρι το «οχι» στον Γαβρόγλου για τους φοιτητές! (φωτο)

Η απροκάλυπτη περιφορά του πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την «τήβεννο» της ΝΔ! (φωτο)

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης ως πολιτευτής της ΝΔ και ακόλουθος του Κυριάκου! (φωτο)

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα απονείμει μετάλλιο… στον Στουρνάρα!

Δείτε το mail με τη δήλωση του πρύτανη

Λένε συνεχώς ψέματα

Με μεγάλη έκπληξη είδα σε  διάφορα ενημερωτικά sites και σε έγκριτες ημερήσιες εφημερίδες  τις εκκρεμότητες  του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την ίδρυση νέων Τμημάτων στα Α.Ε.Ι. της Χώρας, είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε το αίτημα του Πανεπιστημίου Κρήτης για την ίδρυση της Σχολής Τουρισμού στο Ρέθυμνο σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 384/8.3.2018  απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος, και να επισημάνουμε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει τύχει ουσιαστικής απαντήσεως, ούτε βέβαια έχει καταγραφεί η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για την ίδρυσή του. Αντ’ αυτού όπως είναι γνωστό ιδρύθηκαν και θα λειτουργήσουν το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2019-2020) σε υφιστάμενα και σε νέα Α.Ε.Ι. της Χώρας, δεκάδες νέα Τμήματα. Κατά συνέπεια οποιαδήποτε αναφορά για ίδρυση νέων τμημάτων που «έμειναν στο ράφι» και για τα «σχέδια που δεν πρόλαβαν να νομοθετηθούν» λόγω της προκήρυξης των εκλογών, εκθέτει για άλλη μια φορά την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και επιβεβαιώνει την αντιμετώπιση που επεφύλαξαν οι επικεφαλής του στο  Πανεπιστήμιο Κρήτης, τα τελευταία χρόνια.

            Θέλω να υπογραμμίσω με έμφαση ότι παντελής-ΕΥΤΥΧΩΣ-ήταν η αδιαφορία της ηγεσίας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Κρήτης την τελευταία τετραετία.

Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας

Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης σε ρόλο πολιτευτή της ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές! (εικόνα)”

  1. CitizenMitsos

    Με όποιον πρύτανη καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί