Κρήτη: Πέταξαν άρρωστο κουταβάκι με τον ορό του στα σκουπίδια… (Φωτο)

Ένα εξοργιστικό και ταυτόγχρονα λυπηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, φέρνει στο φως με καταγγελία της η Ομάδα Εθελοντών Νοιάζομαι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, το θηλυκό κουταβάκι βρέθηκε χθες από περαστικούς πετάμενο στα σκουπίδια με όρο στο ποδαράκι του. Προφανώς, αρρώστησε και το ξεφορτώθηκαν με αυτό το βάναυσο τρόπο.

Δείτε την καταγγελία της ομάδας:

Που μπορεί να φτάσει η ανθρωπινή κτηνωδία τελικά , το θηλυκό κουταβάκι βρέθηκε χθες από περαστικούς πετάμενο στα σκουπίδια με όρο στο ποδαράκι του , αρρώστησε και το ξεφορτώθηκαν με αυτό το βάναυσο τρόπο, Το σημείο που βρέθηκε ειναι πάνω από το γυμναστήριο ocean στο παλιό εργοστάσιο, στους πράσινους κάδους, Eχει μεταφερθεί σε κτηνίατρο , η κατάσταση του ειναι κρίσιμη. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΉΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ .

Σχετικά Άρθρα

6 Thoughts to “Κρήτη: Πέταξαν άρρωστο κουταβάκι με τον ορό του στα σκουπίδια… (Φωτο)”

  1. Μαλαμω τσικουδακη

    βλέπετε ποσο πολιτισμένοι ειμαστε, ποσο πονετικοι και δυστυχως πολύ ανθρωποι, τι να πω, θα περασει αιωνας ωσότου αρχισουμε να βλέπουμε τα ζωάκια μας σαν ψυχούλες .

  2. Eleana

    Φρικτό αλλά και παράξενο ! Τι ορός ήταν αυτός ;
    Το πήγαν σε γιατρό αλλά μετά το πέταξαν; Ή συνέβη κάτι άλλο ;
    Οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν οπωσδήποτε!
    Τι θ’απογίνει μετά ;

  3. Tina Nikolakopoulos

    Its disgusting, they can easily find out which who is the owner all that needs to be asked is the vet, I’m sure they’re some sort of details on the drip

  4. giorgos oikonomopoulos

    πρεπει να τιμωρηθει υποδειγματικα το κτηνος που το εκανε γιατι δειχνει που μπορει να φτασει…αδιαφορωντας για το βασανιστικο τροπο που φερεται σε ενα ζωντανο!ελεος!

  5. Αθηνά Γιάπαπα

    Ακριβώς αυτό! Αποκλείεται το σκυλάκι να’βαλε μόνο του τον ορό! Ο ιδιοκτήτης το πήγε στον κτηνίατρο, ο κτηνίατρος ενημέρωσε για την κατάστασή του, του’βαλε τον ορό και ο ιδιοκτήτης το ξεφορτώθηκε τόσο απαίσια!!! Πόσο πιο ανθρώπινο δεν θα’τανε, να ζητούσε από τον κτηνίατρο μία ευθανασία;;;;

  6. Ευγενία Πανοπούλου

    Πόσους κτηνίατρους έχει το Ρέθυμνο ; ρωτήστε τους όλους με την σειρά αντί να περιμένετε μήπως κάποιος αναγνωρίσει το κουτάβι ! και αν δεν το περιέθαλψε κτηνίατρος από το Ρέθυμνο ρωτείστε και στο Ηράκλειο και τα Χανιά ! Έλεος πια με το κάθε κτήνος ! Πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά !

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί