Σε Προφήτη Ηλία, Ρουκάνι και Καρκαδιώτισσα κλιμάκιο του ΚΚΕ

Στα χωριά Ρουκάνι, Καρκαδιώτισσα και Προφήτη Ηλία, περιόδευσε την Κυριακή 30/06, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του Κόμματος. 

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ, συζήτησε με τους κατοίκους με αφορμή και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καλώντας τους να σκεφτούν με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός μας από τις 8 Ιουλίου και μετά, το ποιός θα είναι δίπλα του απέναντι στην νέα κυβέρνηση, που θα συνεχίσει την σκληρή, αντιλαϊκή πολιτική. 

Τέτοιον ρόλο, ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης, σημείωσαν, δεν μπορούν να παίξουν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, που έβγαλε «το φίδι από την τρύπα» για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου και «ξεπλυνε» την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν, ούτε το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, που ήδη δηλώνει πρόθυμο να στηρίξει μία κυβέρνηση ΝΔ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας. Αντίστοιχα, δεν μπορεί να παίξει τέτοιο ρόλο κανένα κόμμα «μιας χρήσης», όπως το Κόμμα Βαρουφάκη, που δηλώνει ήδη προθυμία να συνεργαστεί μετεκλογικά και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την ΝΔ. Σε αυτά τα κόμματα, όπως υπογράμμισαν οι υποψήφιοι βουλευτές, ήρθε η ώρα ο λαός μας να γυρίσει την πλάτη, μαυρίζοντας ταυτόχρονα την Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση, για να πεταχτούν έξω από την Βουλή αυτά τα φασιστικά μορφώματα. 

Οι υποψήφιοι βουλευτές, κάλεσαν τους κατοίκους να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ επιστρέφει στο λαό, δυναμώνει τη λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση. Γιατί μόνο το ΚΚΕ από την επόμενη μέρα, θα μπει μπροστά στον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές σημαίνει ενίσχυση της ελπίδας και της προοπτικής, προκειμένου να ζήσει ο λαός όπως του αξίζει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί