Σε κάθε χωριό του Ηρακλείου ο Βασίλης Σμπώκος

Σε κάθε γωνιά του Νομού βρέθηκε όλες τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιδήμαρχος Ανωγείων Βασίλης Σμπώκος.  Από την Πέμπτη ως και την Κυριακή επισκέφτηκε χωριά επιχειρήσεις και δομές των Δήμων Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας και Χερσονήσου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του είχε την ευκαιρία το Σάββατο να επισκεφτεί τόσο το παζάρι του Αρκαλοχωρίου όσο και τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αρκαλοχώρι όπου είχε συνάντηση με τα τοπικά στελέχη, με τον υποψήφιο για την ευρωβουλή με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρή Δουλουμπέκη καθώς και τη συντονίστρια της τοπικής Ο.Μ. κ. Μαρία Βιδάκη.

“Επόμενο βήμα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μην έχετε αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα μας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο μας, είναι να ενισχύσουμε περεταίρω την αγροτική παραγωγή, τόσο μέσω της επίτευξης του στόχου εξαγωγών που έχουμε θέσει όσο και μέσω ενισχύσεων, κινήτρων, επιμόρφωσης, ανάπτυξης του συνεταιριστικού κινήματος κι επιπλέον ελαφρύνσεων των αγροτών κι εμπόρων αγροτικών προϊόντων του Ηρακλείου” τόνισε ο Βασίλης Σμπώκος στους παραγωγούς κι εμπόρους του παζαριού αλλά και στο ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου στο Τυμπάκι με το οποίο είχε επίσης μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συγχαρεί και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη αλλά και την προηγούμενη μέρα το Δήμαρχο Φαιστού κ Γιώργο Αρμουτάκη και τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μαυράκη με τους οποίους είχαν μια μακρά συζήτηση ανταλλαγής αυτοδιοικητικών εμπειριών.

Την Κυριακή στα χωριά του Δήμου Χερσονήσου το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό για το Βασίλη Σμπώκο ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες ανθρώπων της περιοχής.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί