Πίεσε κάποιος την αποκλειστική στο νοσοκομείο της Νίκαιας να «δραπετεύσει»;

Θύμα κυκλώματος διακινητών, που λυμαίνονται τα νοσοκομεία ενδέχεται να είχε πέσει η άτυχη γυναίκα από την Αρμενία, που πήδηξε το πρωί του Σαββάτου από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, προκειμένου να αποφύγει έλεγχο, και σκοτώθηκε.

Δείτε επίσης: Οργή για αισχρή και ρατσιστική ανάρτηση εφημερίδας για την νεκρή νοσηλεύτρια

«Μάθαμε ότι ήταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, είχε 4 αρρώστους στον ίδιο θάλαμο που φρόντιζε. Είχε ενημερωθεί από την ασφάλεια του νοσοκομείου ότι θα έπρεπε να είχε φέρει τα χαρτιά αλλά δεν τα έφερε», δήλωσε για την υπόθεση η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Κωνσταντίνα Ζιώρη. «Να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς πριν πέσει είχε έντονο διάλογο και εμείς με τη λογική λέμε ότι κάποιος την πίεσε να “δραπετεύσει”, να μην πάει στο αυτόφωρο» δήλωσε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης, Αργυρώ Σκεπετάρη και πρόσθεσε: «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί γιατί αυτές οι γυναίκες δουλεύουν 12ωρα στα νοσοκομεία, εκεί να τρώνε , να πίνουν, να προσέχουν πολλούς ασθενείς, όχι έναν».

Στο μεταξύ η διοίκηση του νοσοκομείου θα διατάξει ΕΔΕ για το αν υπάρχουν ευθύνες στο προσωπικό που έκανε τον έλεγχο στην άτυχη αποκλειστική νοσοκόμα.

«Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της για 30 ευρώ! Είναι λυπηρό γεγονός, έρχεται να προστεθεί στον πρόσφατο ξυλοδαρμό γιατρού στα επείγοντα» δήλωσε ο Ειδικός Γραμματέας ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Νίκαιας, Γιάννης Χονδροκούκης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας αναμένεται να σταλεί τις επόμενες ημέρες στην Αρμενία, ώστε να γίνει εκεί η κηδεία της.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί