Με τροχαία ξεκίνησε η εβδομάδα στην Κρήτη: Τούμπαραν αυτοκίνητα – Ένας τραυματίας (Φωτο)

Με τροχαία μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ιούλιος στα Χανιά.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 00.00 στο Σταλό, ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου με κατεύθυνση από την Αγία Μαρίνα προς Χανιά, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εξετράπη της πορείας του.

Αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν το όχημα, αφού αρχικά προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας υλικές ζημιές, να ανατραπεί και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός.

Από την “τούμπα” μάλιστα το συρόμενο όχημα, προσέκρουσε και σε δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές.

Παρά το αρχικό σοκ, ο περίπου 50χρονος άνδρας κατάφερε, συνεπικουρούμενος και από δύο περαστικούς, να απεγκλωβιστεί από το αμάξι του.Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε σε καλή κατάσταση τον τραυματία στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Από το τροχαίο, προκλήθηκε “μποτιλιάρισμα”, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές στο δρόμο, αλλά περίπου μετά από 10 λεπτά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως.

Έρευνα για το τροχαίο διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

«Καρμπόν» τροχαίο και το πρωί στα Χανιά

Μετά την εκτροπή και ανατροπή ΙΧ αυτοκινήτου, που σημειώθηκε στο Σταλό, δύο ώρες αργότερα συνέβη και νέο τροχαίο-“καρμπόν” με το πρώτο, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης

Το δεύτερο, επεισοδιακό τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, περίπου στις 02.00 στις αρχές της οδού Περίδου.

Ένας περίπου 30χρονος οδηγός, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του.Ακολούθησε μία ξέφρενη “κούρσα” κατά την οποία το ακυβέρνητο πλέον όχημα, αφού “ξήλωσε” έναν στύλο φωτισμού και διέλυσε έναν κάδο απορριμμάτων στη συνέχεια ανετράπη και όπως σύρθηκε στο οδόστρωμα, στο διάβα του προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με το ανάλογο προσωπικό, που ωστόσο περιορίστηκε στη μετακίνηση του αναποδογυρισμένου οχήματος από το δρόμο, καθώς ο οδηγός είχε νωρίτερα απεγκλωβιστεί από το αμάξι του.Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Ο σοκαρισμένος οδηγός, μετά τις πρώτες βοήθειες των διασωστών του ασθενοφόρου που έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος, ήταν σε καλή κατάσταση και δεν μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Έρευνα και για αυτό το ατύχημα διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί