Ηράκλειο: Μέσα σε δυο ημέρες, πέντε κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 29χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες το βράδυ άγνωστος δράστης εισήλθε αρχικά σε οικία 40χρονης και αφαίρεσε από το εσωτερικό της κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια από δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε 48χρονη αλλοδαπή, αφαίρεσε χρήματα, κινητό τηλέφωνο, κάρτα τραπεζικού καταστήματος, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 430 ευρώ. 

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε προβεί στη διάπραξη των συγκεκριμένων κλοπών.

Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 308 ευρώ, 11 λίρες Αγγλίας, 5 λίρες Σκωτίας, 4 κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ακολούθησε έρευνα σε χώρο όπου διέμενε, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι ο 29χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 29.06.2019 έως και την 30.06.2019 είχε διαπράξει ακόμη τρείς (3) κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων αφαιρώντας συνολικά 118 ευρώ μια λίρα Αγγλίας, αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει το ποσό των 750 ευρώ. 

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί