Χρ. Σπίρτζης: Αυτά που δεν έγιναν στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων υλοποιούνται τώρα

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί αυτά που έπρεπε να είχαν γίνει στην Αττική αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έγιναν τόσα χρόνια»

” Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί αυτά που έπρεπε να είχαν γίνει στην Αττική αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έγιναν τόσα χρόνια ” τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατά την παρουσίαση του μεγάλου υπερτοπικού αθλητικού κέντρου που δημιουργείται σύντομα στις σχεδόν εγκαταλελειμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού δίπλα στο Αεροδρομίο του Τατοϊου.

«Κι όλα αυτά , πρόσθεσε ο κ Σπίρτζης, ενώ όλοι ξέρουμε πόσο μας κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τι συνέπειες είχαν στην οικονομική κρίση που ακολούθησε».

Στο νέο Αθλητικό Κέντρο που κατασκευάζεται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε μια μεγάλη έκταση 9 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Εργασίας θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις και ξενώνες για την φιλοξενία των Εθνικών μας Ομάδων.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής θα κατασκευαστούν, μεταξύ άλλων, εξέδρες για 3,5 χιλιάδες θεατές στο υφιστάμενο γήπεδο, θα αντικατασταθούν οι χλοοτάπητες, θα επισκευαστεί το Ολυμπιακό κολυμβητήριο κ.α

Στην εκδήλωση ενημερώθηκαν οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού απο την γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη και την διοικητή του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη και για την μείωση σχεδόν στο μισό της αξίας ανά τ.μ. στην οποία τους παραχωρήθηκαν τα διαμερίσματα απο τον ΟΕΚ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η νέα τιμή ανά τ.μ. μειώθηκε στα 304,41 ευρω κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα των οικιστών του Ολυμπιακού χωριού που είναι στην πλειοψηφία τους τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και χαιρέτισαν και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, Νάσος Αθανασίου και Γιάννης Δέδες.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί