Ακύρωσε τη συνέντευξή της στην Athens Voice η Έφη Αχτσιόγλου: «Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά»

Μετά την ανάρτηση της Athens Voice που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε την προγραμματισμένη της συνέντευξης στο εν λόγω μέσο: «Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά».

Δείτε: Οργή για αισχρή και ρατσιστική ανάρτηση εφημερίδας για την νεκρή νοσηλεύτρια

Όπως αναλυτικά αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου.

Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της, μετά τo πρωτοφανούς ρατσιστικής και σεξιστικής χυδαιότητας «σχόλιο» της Athens Voice:


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί