Αγνοείται 24χρονη αθλήτρια μετά από ατύχημα στην λίμνη Κόμο

Αγνοείται μετά από κολυμβητικό ατύχημα που είχε στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας η αρχηγός ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ελβετίας

Ότι αγνοείται μετά από κολυμβητικό ατύχημα που είχε στην Ιταλία η Φλοριάνα Ισμαϊλι ανακοίνωσε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελβετίας την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η 24χρονη αθλήτρια που ανήκει από το 2011 στην ομάδα γυναικών του ελβετικού συλλόγου BSC Young Boys και είναι αρχηγός της, αγνοείται μετά από κολυμβητικό ατύχημα που είχε στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

«Οι BSC Young Boys έχουν ενημερωθεί ότι η παίκτρια Φλοριάνα Ισμαϊλι αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου στη λίμνη Κόμο μετά από ένα κολυμβητικό ατύχημα» έγραψε ο σύλλογος προσθέτοντας ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένειά της.

«Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται και δεν χάνουμε την ελπίδα μας ότι όλα θα πάνε καλά» συμπληρώνει στη δήλωσή της η ομάδα.  

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η 24χρονη αθλήτρια βρισκόταν στην λίμνη του Κόμο της Ιταλίας με συμπαίκτριά της όπου είχαν νοικιάσει φουσκωτό σκάφος κοντά στο Μούσο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 24χρονη βούτηξε από την βάρκα στο νερό και δεν αναδύθηκε ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί