Η Ντόρα η… παρθενογέννητη (όπως κι ο αδερφός της) ! (βίντεο – φωτο)

Η Ντόρα Μπακογιάννη, από το σόι των Μητσοτάκηδων, αντιμετωπίζει τους πολίτες όπως ακριβώς όλη η οικογένειά της: σα να μην έχουν μνήμη ή σα να είναι ηλίθιοι… Ή αυτοπαρουσιάζεται σα να εμφανίστηκε τώρα στην πολιτική σκηνή, σα να μην ήταν για τόσα χρόνια υπουργός και βουλευτής, με μπαμπά πρωθυπουργό και αδερφό υπουργό. Λες και μας προέκυψε από παρθενογένεση. Όπως κι ο Κυριάκος!

Γιατί αυτός ο σχολιασμός; Μα επειδή η Ντόρα είναι τώρα υποψήφια βουλευτής στα Χανιά και απευθύνεται στους πολίτες σα να μην υπήρξε ποτέ κάποιο παρελθόν, σα να μην ευθύνεται το σόι της, το κόμμα της και η ίδια για όσα (δεν) έχουν γίνει. Και διακηρύττει ότι επιτέλους τα Χανιά έχουν φωνή επειδή πλέον υπάρχει η Ντόρα! (Α, θα είναι και υπερήφανα, για τον ίδιο λόγο!)

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και σε διαφημιστικό της βίντεο υποστηρίζει ότι τα Χανιά είναι παραμελημένα. Αλλά – θέλει να μας πει- δεν φταίνε η ίδια, το κόμμα της και το σόι της, αφού… φαίνεται ότι μόνο τώρα εμφανίζονται στο προσκήνιο! Και, μας λέει, ότι αφού τώρα η ίδια είναι στα Χανιά και ο αδερφός της θέλει να γίνει πρωθυπουργός, θα δείτε πως θα γίνουν τα Χανιά, η Κρήτη, η Ελλάδα!

Απολαύστε την Ντόρα της… παρθενογένεσης!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί