Μία διαφορετική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο πάρκο Μικράς Ασίας

Μία διαφορετική πολιτική εκδήλωση, με ομιλίες υποψηφίων βουλευτών, συζητήσεις με τους πολίτες αλλά και πολλή μουσική, διοργανώνει σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 27 Ιουνίου, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αη Γιάννη και Μεσαμπελιών Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Μικράς Ασίας, επί της Λεωφόρο Κνωσού, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αρτέμιδος. Οι ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα αρχίσουν στις 8.00 μ.μ. και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιούλη.

Το δικό τους μουσικό μήνυμα αισιοδοξίας για την επικείμενη εκλογική μάχη θα εκπέμψουν στη συνέχεια ο Παναγιώτης Καπιζιώνης (μπουζούκι), ο Νίκος Κάπλατζης (κρουστά), ο Γιώργος Χαλκιαδάκης (κιθάρα) και ο Θεοφάνης Χάσης (μπουζούκι).

Το κάλεσμα της ΟΜ Αη Γιάννη – Μεσαμπελιών στην αυριανή πολιτική και μουσική βραδιά απευθύνεται σε κάθε δημοκρατικό – προοδευτικό πολίτη που αντιλαμβάνεται ότι στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τις ζωές μας και δεν θα επιτρέψουμε να αναλάβουν την τύχη της χώρας αυτοί που την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί