Επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Αμαρίου Α. Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Την Τετάρτη 26/6 το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κλάδο Δήμο, Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα, επισκέφτηκαν τα χωριά του Δήμου Αμαρίου, Παντάνασσα, Αποστόλοι, Μέρωνας, Γερακάρι και Άνω Μέρος.

Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει την ανατροπή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, για να συνεχιστεί χωρίς πλέον μνημονιακές δεσμεύσεις η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Σε συνομιλία του με τους πολίτες ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός τόνισε πως το δίλημμα είναι αν θα επιστρέψουμε προς τα πίσω με εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών ή θα προχωρήσουμε μπροστά συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ως επίκεντρο μια πολιτική κοινωνικής δικαιοσύνης, μια πολιτική ανάπτυξης με σεβασμό στη ζωή των ανθρώπων, στις ανάγκες τους και στο περιβάλλον. Επιπλέον τόνισε πως η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη πως οι φοροελαφρύνσεις θα γίνουν μετά το 2021 αφού πείσει τους δανειστές με μεταρρυθμίσεις τύπου ΔΝΤ που θέλει να προωθήσει, δείχνει ότι η ΝΔ αντιφάσκει και κρύβει το πρόγραμμα της σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που έχει ήδη ψηφίσει θετικά μέτρα ελάφρυνσης και έχει δεσμευτεί για περαιτέρω φοροαπαλλαγές για το 2020 με βάση τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας.

Την Πέμπτη 27/6 το πρωί οι υποψήφιες βουλεύτριες Ρεθύμνου Εμμανουέλα Μαθιουδάκη και Χρυσούλα Μανουσάκη επισκέφτηκαν την Λαïκή Αγορά στην Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, την ΔΟΥ Ρεθύμνου και το Παράρτημα ΕΦΚΑ (τέως ΟΑΕΕ) στο Ρέθυμνο, όπου συνομίλησαν με πολίτες και κάλεσαν τον κόσμο στην εκδήλωση απολογισμού του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού που θα γίνει την Παρασκευή 28/6 στις 8 μμ στο Ωδείο Ρεθύμνου.

Την Παρασκευή 28/6 στις 9 πμ ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός θα δώσει ζωντανή συνέντευξη στον ρ/σ 980 Studio.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί