Απίστευτος Μητσοτάκης: «Έταξε» τις 120 δόσεις και τον ήδη μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση! (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης «τάζει» στους πολίτες τα ήδη εφαρμοσμένα μέτρα φοροελαφρύνσεων της κυβέρνησης που τόσο μέμφεται. Η «πρώτη όμως ανάσα» είναι μέτρο της παρούσας κυβέρνησης, οι 120 δόσεις για την οποία υπόσχεται απλά μια απλοποίηση στην διαδικασία υποβολής.

«Πρώτη ανάσα και σημαντική θα είναι μία γενναία απλοποίηση της διαδικασίας υποβολής στις 120 δόσεις για να πάρουν επιτέλους μία ανάσα όσοι χρωστούν ειδικά μικρά ποσά στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία» είπε.

Και συνέχισε με τον ΦΠΑ στην εστίαση που έταζε στην Κρήτη ότι θα τον μειώσει τον προσγείωσε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας στην ΕΡΤ λέγοντας ότι εφαρμόζεται ήδη και δεν εννοεί καμία περαιτέρω μείωση ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Και βέβαια η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση η οποία μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως όπως την εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση θα βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και θα δώσει νέα ανάσα σε όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο.» !

Άρα, το μόνο που προσθέτει από το ήδη εφαρμοσμένο μέτρο είναι «η νέα ανάσα»!

Σχετικά Άρθρα

0 Thoughts to “Απίστευτος Μητσοτάκης: «Έταξε» τις 120 δόσεις και τον ήδη μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση! (βίντεο)”

  1. Anti-logos

    Χαχαχα και ποια δλδ είναι η έκπληξη?? Το πρωί άκουσα πως υπόσχεται όλα τα έργα, προγραμματισμένα, αρχινημένα, δημοπρατημένα ακόμα και αυτά που βρίσκονται με ολοκληρωμένες μελέτες. Μα μήπως δεν υποσχέθηκε τον …. ΒΟΑΚ(!)
    Κατασκευαστές τσίπας, έστω και γιαουρτιού, ας του στείλουν κάμποση. Στερείται παντελούς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί