Με τον πρόεδρο των Τουριστικών Πρακτόρων και τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Με τον Πρόεδρο των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη, καθώς και με τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νίκο Κατσαράκη συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός,  στο γραφείο του στη Λότζια, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με φορείς της πόλης, ενόψει και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου. 

Ο Δήμαρχος είχε εποικοδομητική συζήτηση και με τον κ. Βλατάκη για τα θέματα του τουρισμού και κυρίως για την προσπάθεια περαιτέρω επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.  Συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, να γίνει αίτημα στην κυβέρνηση για την καθιέρωση απευθείας ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Σαντορίνη και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ακολούθως, στη συζήτηση του Δημάρχου με τον Πρύτανη, αφού επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει μέχρι στιγμής ο Δήμος με το Ίδρυμα, συμφωνήθηκε  αυτή να διευρυνθεί με την συμμετοχή του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στις μόνιμες επιτροπές του Δήμου, εφόσον κριθεί ότι θα είναι χρήσιμη η επιστημονική υποστήριξη. 


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί