Συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο: Κλιμάκιο υποψηφίων σε Τελωνείο και Αστυνομία

Με εργαζόμενους στο Τελωνείο και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου συναντήθηκε κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στις δύο υπηρεσίες, σήμερα το πρωί, Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Τους υποψήφιους βουλευτές Μανώλη Αλιφιεράκη, Σπύρο Δανέλη και Χρυσάνθη Καμπουράκη υποδέχθηκαν αρχικά οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο Ηρακλείου, όπου συζήτησαν μαζί τους για εργασιακά θέματα, ζητήματα σχετικά με τους ελέγχους και την ελεύθερη ζώνη στο λιμάνι, αλλά και γενικότερα θέματα για την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο οι τρεις υποψήφιοι και τα στελέχη του κόμματος μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και συζήτησαν με παρευρισκόμενους για θέματα εξυπηρέτησης και ασφάλειας των πολιτών, σε συνδυασμό με την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων καθώς και για εργασιακά ζητήματα των ένστολων.

Ο προεκλογικός αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζεται σήμερα με παράλληλες περιοδείες υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα στα χωριά Πανασός, Γέργερη, Ζαρός, Βορίζια και Καμάρες, καθώς επίσης στα χωριά Σκαλάνι, Κουνάβοι, Καταλαγάρι, Χουδέτσι, Αγ. Βασίλειο και Μελέσσες, ενώ τρίτο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο κέντρο των Μαλίων.

Αύριο το πρωί, Τρίτη 25 Ιουνίου, κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών θα επισκεφτεί τα δικαστήρια και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο χώρο του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί