Στις φλόγες επιχείρηση- 4 ακόμα φωτιές στην Κρήτη και δικογραφία σε βάρος πολίτη

Φωτιά σε επιχείρηση που λειτουργία ως καφέ-μπαρ σημειώθηκε στην περιοχή του Περάματος, στο Μυλοπόταμο. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής και τη μάχη έδωσαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Μετά από 5ωρη προσπάθεια, η φωτιά έσβησε αφού προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, χθες σημειώθηκαν άλλες 4 πυρκαγιές στην Κρήτη. Σε μια περίπτωση, στις Βαφές Αποκορώνου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πολίτη που άναψε φωτιά για να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών, με συνέπεια να μεταδοθεί η φωτιά και σε άλλα σημεία και να σπεύσει για την κατάσβεσή της πυροσβεστικό κλιμάκιο.

Επίσης χθες το απόγευμα ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στον Καβρό Αποκορώνου. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έσβησαν τη φωτιά αργά το βράδυ.

Δυο ακόμα πυρκαγιές σημειώθηκαν τα ξημερώματα, η πρώτη σε χορτολιβαδική έκταση στο Τσιφούτ Καστέλι του δήμου Γόρτυνας και σε σημείο του επαρχιακού δρόμου Μαλάξας-Κεραμιών, στα Χανιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί