Με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιάκα είχε το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουνίου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών με τους φορείς της πόλης που θα έχει ο Δήμαρχος, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο κατά την τρέχουσα, τουριστική περίοδο και οι αυξημένες ανάγκες του.

Ο κ. Πλιάκας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρόσκληση, καθώς και για το  γεγονός ότι έχει σταθερά καλή συνεργασία με την δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος δήλωσε από την πλευρά του:

«Η διαρκής και ουσιαστική επικοινωνία με τους φορείς και τους κοινωνικούς μας εταίρους είναι σημαντική για την χάραξη της πολιτικής μας  Έτσι κινηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε.

Για αυτό και προγραμματίζουμε μια νέα σειρά επαφών με όλους τους φορείς της πόλης, προκειμένου να επικαιροποιήσουμε τη λίστα των αναγκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις.

Ξεκινήσαμε από τον Αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα, διότι θεωρούμε ότι το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για τον τουρισμό της Κρήτης. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης στις υπηρεσίες που παρέχει, ωστόσο έχουν γίνει επίσης και μεγάλα βήματα προς τη θετική κατεύθυνση τα τελευταία χρόνια.

Ο Δήμος Ηρακλείου, θα εξακολουθήσει να στηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης του αεροδρομίου για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του, όπως το κάνει διαχρονικά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί