Ο Μητσοτάκης από το Ηράκλειο ξεκαθάρισε: Ως κυβέρνηση θα πουλάμε την πατρίδα στους επενδυτές!

Για την προσέλκυση των ξένων επενδύσεων ήθελε να πει χθες βράδυ στη συνάντηση για νέους, στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το είπε τόσο άγαρμπα ώστε, καθώς είναι Μητσοτάκης, το μυαλό μας πάει σε πολλά ακόμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, είπε ότι η κυβέρνησή του θα πουλάει την πατρίδα στο εξωτερικό! Και αυτό θα είναι κεντρικό του μέλημα! Δεν υπάρχει αμφιβολία…

“Η δουλειά μας είναι να «πουλήσουμε» την Ελλάδα στο εξωτερικό, να εξηγήσουμε στους ξένους επενδυτές πού είναι οι ευκαιρίες και να τους διευκολύνουμε όταν θα έρθουν να επενδύσουν στη χώρα μας να μην ταλαιπωρούνται υπερβολικά. Αυτό το κάνουν όλες οι χώρες, εμείς δεν το κάνουμε. Άρα δεν θα αποκτήσουμε κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα αν το κάνουμε, απλά θα έρθουμε στο ίδιο επίπεδο που είναι όλες οι άλλες σοβαρές χώρες οι οποίες «πουλούν» την Πατρίδα τους ως επενδυτικό προορισμό”.

Δείτε τις αναφορές του, από την επίσημη σελίδα της ΝΔ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο Μητσοτάκης από το Ηράκλειο ξεκαθάρισε: Ως κυβέρνηση θα πουλάμε την πατρίδα στους επενδυτές!”

  1. Anti-logos

    Το σχέδιο ήταν απλό, εφαρμόστηκε “σωστά” από τους ενδιαφερόμενους και μερικούς-(αρκετούς) επίορκους ντόπιους, εξαθλίωση της ελληνικής οικονομίας, αποικία χρέους (ακόμη μια φορά), αρπάζουμε ότι θέλουμε και κάθε φορά τα ασημικά λιγοστεύουν. Μουντάρουν σαν “κλητήρες” εκβιαστικά και ξεκοκαλίζουν. Άλλοι χωρίς ενοχές και πρόβλημα και άλλοι με πόνο ψυχής αναγκάστηκαν να δώσουν κομμάτια της περιουσίας των παιδιών μας.” Βαρετό” πια, το εμπεδώσαμε.
    Αυτό όμως που θα κάνει ετούτος ΑΝ μαύρη ώρα…, είναι άρρωστο, είναι χαλασμένου νου αποτέλεσμα. Να πάρεις τη ντουντούκα και ξαμοληθείς “εδώ τα καλά και τζάμπα, για περάστε για περάστε…, τα ανοίξαμε και σας περιμένουμε”(!) ΔΕΝ καταπίνεται.
    Πως τα καταφέραμε ΠΑΛΙ και φέραμε στο παρά πέντε τον εφιάλτη στο κατώφλι μας είναι ζήτημα ψυχίατρου και άμεσης συλλογικής ψυχολογικής υποστήριξης.
    Κατά τα άλλα το “ξεπούλημα” του ονόματος της Μακεδονίας (μας!) τον μάρανε….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί