Κρήτη: Έκλεψαν κοσμήματα 30.000 ευρώ από σπίτι- 4 συλλήψεις, μετά από λίγο

Συνελήφθησαν χθες (22.06.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 38χρονος και τρεις γυναίκες ηλικία 60, 39 και 22 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες (22.06.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, οι τέσσερις ημεδαποί αφαίρεσαν από οικία ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ.
Άμεσα από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμαρίου όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις ημεδαποί.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί