Χ. Μαμουλάκης: «Στους πολίτες βρίσκεται η δύναμη για το μέλλον της χώρας»

Ως τον νέο άνθρωπο που θα μεταφέρει τη φωνή τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων «αγκάλιασαν» οι κάτοικοι της Μεσαράς τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χάρη Μαμουλάκη, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στην περιοχή.


Η παρουσία του Χάρη Μαμουλάκη προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και προσέλκυσε πολίτες όλων των ηλικιών, που θέλησαν να συζητήσουν μαζί του, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους για την απόφασή του να διεκδικήσει μια βουλευτική έδρα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.


«Σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, χρειάζονται νέοι άνθρωποι στην πολιτική, με γνώσεις, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα», ανέφεραν πολλοί από τους συνομιλητές του, με τον υποψήφιο βουλευτή να σπεύδει να υπογραμμίσει ότι «πρώτα οι πολίτες είναι αυτοί που, με την ψήφο τους, έχουν τη δύναμη να καθορίσουν το μέλλον της χώρας».

Ο Χάρης Μαμουλάκης τόνισε ότι εναπόκειται στους πολίτες να αποφασίσουν «αν θα προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά πιο ισχυρή και πιο δυνατή ή θα “παραδοθεί” σε αυτούς που την χρεοκόπησαν».


Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως αυτά της αγροτικής ανάπτυξης αλλά και των υποδομών, με κυρίαρχο το θέμα του οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαρά, ένα πολύπαθο έργο, που επιτέλους έπαψε – όπως είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής – να αποτελεί «σύντομο ανέκδοτο».


«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις γύριζαν την πλάτη στην Κρήτη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που κατάφερε, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, να προχωρήσει έργα τα οποία είχαν βαλτώσει, αλλά και να δρομολογήσει ακόμα περισσότερα για το νησί», υπογράμμισε ο Χάρης Μαμουλάκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματος για την επόμενη τετραετία, τονίζοντας ότι είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο με το βλέμμα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Όπως είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η ενδοχώρα «βίωσε» σε μεγαλύτερο βαθμό τις συνέπειες των μνημονίων, με τους κατοίκους της να κυριεύονται όλο και περισσότερο από τον φόβο για το αύριο.
«Ωστόσο πλέον η εικόνα δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει. Μπορούν τώρα όλοι να ελπίζουν, να αισθάνονται ότι οι κόποι και οι θυσίες έπιασαν τόπο. Κι αυτό αφορά στον νέο, τον μισθωτό, τον αγρότη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον άνεργο και τον συνταξιούχο» επεσήμανε ο Χάρης Μαμουλάκης και κατέληξε λέγοντας:
«Το πρόγραμμα μας για την επόμενη τετραετία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη, στο κράτος πρόνοιας, τη δημοκρατία. Στόχος μας η Ελλάδα του αύριο να είναι μια Ελλάδα με δύναμη, αλληλεγγύη και ασφάλεια»!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί