Κρήτη: Το’βαλε στα πόδια με το όπλο στο χέρι, όταν είδε τους θηροφύλακες!

Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων περιπολούσαν, τις βραδινές ώρες της 20ης Ιουνίου 2019, σε περιοχές κοντά στα Λιβάδια Κισσάμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου, κάποια στιγμή, γύρω στις 23:15 άκουσαν πυροβολισμό και πλησίασαν με τα οχήματά τους, με σβησμένα φώτα, προς το σημείο. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Πλησιάζοντας στα 50 μ. εντόπισαν ένα αγροτικό όχημα, στην καρότσα του οποίου βρισκόταν ένα άτομο στην καρότσα που κρατούσε κυνηγετικό όπλο. Οι θηροφύλακες άναψαν το φάρο και δήλωσαν την ιδιότητά τους. Το άτομο στην καρότσα πήδηξε και έφυγε τρέχοντας, κρατώντας το όπλο και ένα γεμάτο σάκο. Επιχείρησαν να το συλλάβουν, αλλά κατάφερε να διαφύγει. 
Συνελήφθη όμως ο οδηγός και στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε ένας φακός χειρός. Ο οδηγός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, όπου κρατήθηκε και το όχημα κατασχέθηκε.
Οι θηροφύλακες, την επομένη προσήλθαν στη Δ/νση Δασών Χανίων, όπου υπέβαλλαν πρωτόκολλο μήνυσης για τις παράνομες πράξεις της θήρας τη νύχτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί