Escape Room ενάντια στα ναρκωτικά από μέλη της ΚΝΕ

Η Τ.Ο. Μαθητών Ηρακλείου της ΚΝΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών πραγματοποιεί μια σειρά από πρωτοβουλίες με σκοπό να ανοίξει η συζήτηση και ο προβληματισμός για την στάση που πρέπει να έχουν οι νέοι απέναντι στα ναρκωτικά, για το ρόλο τους και τη χρησιμότητά τους για να έχει το σύστημα την νεολαία στην άκρη, για να μην αντιμετωπίζει ο κάθε νέος συλλογικά και μαχητικά τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που δημιουργεί στην ζωή του το σημερινό σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Με σύνθημα “Δεν θα μας αρπάξουν το μυαλό και το μέλλον! Όχι σε όλα τα ναρκωτικά! Παλεύουμε για µια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι µε ελεύθερα τα ναρκωτικά! ” τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ οργανώνουν μια σειρά πολύμορφες πρωτοβουλίες και καλούν τους νέους να συμμετέχουν!

  • Η πρώτη δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 15/6 με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μυστηρίου ένα «escape room» που αφορούσε την προσπάθεια των νέων ανθρώπων να ξεφύγουν από τα αδιέξοδα του σημερινού συστήματος, να σηκώσουν το κεφάλι, να αποδράσουν από το σάπιο σύστημα και τις παγίδες του με σκοπό να κατακτήσουν την ζωή που τους αξίζει!.

Οι δραστηριότητες ενάντια στα ναρκωτικά συνεχίζονται:

  • Την Δευτέρα 24/6 στα Γηπεδάκια στα Δειλινά θα πραγματοποιηθεί πολύμορφη παρέμβαση με παιχνίδια quiz και συζήτηση
  • Την Τετάρτη 26/6 στην Λότζια πολύμορφη παρέμβαση ενάντια στα ναρκωτικά με video, μουσική και χορευτικά
  • Την Πέτπτη 27/6 στην Πλ.Ελευθερίας μαζική εξόρμηση και συζήτηση με βάση  ερωτηματολόγια που διακινούν οι οργανώσεις της ΚΝΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί