Δήλωση Θραψανιώτη για συκοφαντικές αναρτήσεις

Στις 19.06.2019 αναρτήθηκε στο  μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook σε τηρούμενο λογαριασμό με στοιχεία χρήστη “mirabelo.gr, ” από τον χρήστη με στοιχεία λογαριασμού  “Μεραμπελιώτης”, δημοσίευμα με το εξής περιεχόμενο  ” Η δημόσια ΥΓΕΙΑ στο νομό και στον Άγιο Νικόλαο καταρρέει, αλλά το ζόρι του τοπικού βουλευτή ήταν φαίνεται να βολέψει τον γιο του. Εκτός κι αν πρόκειται για συνωνυμία…”

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την προάσπιση της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας μου, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι ο  Θραψανιώτης Μιχαήλ του Εμμανουήλ είναι πράγματι γιος μου, γεγονός που προφανώς και ο συντάκτης του δημοσιεύματος γνωρίζει. Είναι πτυχιούχος της φαρμακευτικής σχολής Αθηνών και πράγματι έχει προσληφθεί ως φαρμακοποιός για τις ανάγκες του ΕΟΠΥΥ στον Άγιο Νικόλαο με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8 μηνών), ύστερα από προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΣΟΧ  3/2018) στην οποία συμμετείχε ως υποψήφιος, έχοντας τα από την προκήρυξη προβλεπόμενα τυπικά προσόντα. Με βάση τον πίνακα επιτυχόντων που συντάχθηκε, κατατάχθηκε ως τέταρτος επιλαχών. Μετά την άρνηση των πρώτου επιτυχόντος και των λοιπών επιλαχόντων να αποδεχθούν την θέση ( είτε λόγω απόστασης είτε γιατί δεν θεώρησαν ικανοποιητική την αμοιβή), το υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ απευθύνθηκε σύμφωνα με το νόμο, στον κατά σειρά επόμενο επιλαχόντα, Μιχαήλ Θραψανιώτη ο οποίος αποδέχθηκε την θέση και ακολούθως υπογράφηκε η σχετική  σύμβαση εργασίας, με την αμοιβή που από τον νόμο προβλέπεται.


Τα έγγραφα από τα οποία προκύπτουν τα ανωτέρω είναι δημόσια και  όπως φαίνεται από την διαφανή και αδιάβλητη αυτή διαδικασία, δεν μπορούσε να υπάρξει οποιαδήποτε εξωθεσμική παρέμβαση, όπως κακόβουλα υποστηρίζεται στο δημοσίευμα.

Ο συντάκτης της αναρτήσεως είχε λάβει ή όφειλε να είχε λάβει γνώση του περιεχομένου τους και κατ΄ επέκταση της αληθείας. Συνεπώς, λαμβανομένης  υπόψη της χρονικής συγκυρίας της αναρτήσεως, προκύπτει με βεβαιότητα ότι ο σκοπός του συντάκτη της, καθώς και οποιουδήποτε προχωράει ή έχει προχωρήσει σε αναδημοσίευση της,  είναι να θίξει την τιμή και την υπόληψη μου ως ανθρώπου και ως υποψηφίου βουλευτή. Το ίδιο συμπέρασμα προκύπτει και από την ανάλογη δημοσίευση λίγες ώρες μετά (όλως τυχαίως) στο Cretalive.gr, με ειρωνικά σχόλια και προφανή στόχο την πολιτική  μου σπίλωση,

Για τον λόγο αυτό, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος μου, καλώ και δια της παρούσης τους συντάκτες των σχετικών δημοσιευμάτων, καθώς και οποιουδήποτε τρίτους το αναπαράγουν, να ανακαλέσουν άμεσα τα όσα παραπλανητικά και συκοφαντικά έχουν δημοσιεύσει, να επανορθώσουν την επίμαχη ανάρτηση και να προσθέσουν την δήλωσή μου, και  δηλώνω ότι θα προχωρήσω στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης μου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί