Απίστευτες εικόνες από τροχαίο στην Κρήτη: Αυτοκίνητο καβάλησε στην κυριολεξία μηχανάκι (Φωτο)

Στην κυριολεξία άγιο είχε χθες ο 32χρονος οδηγός δίκυκλου που τον έβαλε κάτω από το αυτοκίνητό της γυναίκα τουρίστρια στο Ρέθυμνο.

Η εικόνα με το αυτοκίνητο που στέκεται στον αέρα στις 3 ρόδες και από κάτω του έχει σφηνώσει το δίκυκλο μηχανάκι σοκάρει ακόμα και σήμερα όποιον περνάει απ΄το σημείο και αντικρύζει την εικόνα.

Στο δίκυκλο μηχανάκι επέβαιναν ενας 32 χρονος οδηγός και μια κοπέλα 29 ετών που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σε επικοινωνία που πραγματοποίησε το Ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 102.4 με τον Διοικητή Γιώργο Φραγκιαδάκη η σημερινή εξέλιξη είναι ότι ο νεαρός κυριολεκτικά την γλίτωσε από θαύμα. Η φύση και ο τρόπος σύγκρουσης ήταν αυξημένης επικινδυνότητας αλλά τελικά ο 32 χρονος οδηγός βρίσκεται στο χειρουργείο με ένα κάταγμα και αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο.

Όμως το περιστατικό πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων από Ρεθυμνιώτες οδηγούς αλλά και διανομείς επαγγελματίες που καταφέρονται ενάντια στον τρόπο οδήγησης των τουριστικών επισκεπτών. Χαρακτηριστικά αναφέρουν “παίζουμε την ζωή μας κορώνα – γράμματα, βλέπουμε κάθε μέρα τον Χάρο με τα μάτια μας γιατί οδηγούν με πλήρη αδιαφορία. Έχουν γίνει η βασική καθημερινή αιτία για πρόκληση ατυχημάτων μέσα στην πόλη”

Παραπολιτικά Κρήτης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί