Ε. Αχτσιόγλου: Έχουμε το σχέδιο για άμεσες προοδευτικές λύσεις

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στην «Αυγή» της Κυριακής για τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος, τα διλήμματα της 7ης Ιουλίου, τα λάθη που έγιναν και τις προσδοκίες της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τις πραγματικές θέσεις της Ν.Δ. υπέρ των ισχυρών και της ολιγαρχίας

Mέσω της εφημερίδας «Η Αυγή», η Έφη Αχτσιόγλου θυμίζει ότι «το 83% της φορολογικής επιβάρυνσης επιβλήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις την περίοδο 2010 -2014 και το υπόλοιπο 17% από το 2015 και έπειτα», η κυρία Αχτσιόγλου διαβεβαιώνει πως «σήμερα έχουμε την ευχέρεια, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, να θέσουμε στην κρίση των πολιτών το δικό μας πρόγραμμα, που εδράζεται σε πολύ συγκεκριμένους άξονες: νέες θέσεις εργασίας με αυξημένους μισθούς και δικαιώματα, δικαιότερη φορολογία και αποτελεσματικότερο κράτος, ανάπτυξη για όλους και ασφάλεια για την κοινωνία»

Ταυτοχρόνως όμως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει πως «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να μετατραπεί σε έναν παράδεισο off shore και εργοδοτικής αυθαιρεσίας». Επ’ αυτού, λέει για τον κ. Μητοστάκη ότι «του είναι δύσκολο να κρύψει τις πραγματικές θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την αντίληψη που θεωρεί τους ελέγχους και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων εμπόδιο στην επιχειρηματικότητα και τη μείωση της φορολογίας για τους πραγματικά οικονομικά ισχυρούς. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι υπονοεί πως δύο βασικά ελεγκτικά όργανα, όπως το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και το ΣΔΟΕ, θα αδρανοποιηθούν σκόπιμα ώστε να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στη χώρα».

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί