Αμηχανία και εκνευρισμός για τον Βελόπουλο: Είπε «καληνύχτα» στην Στάη όταν τον ρώτησε για τον ναζισμό (Βίντεο)

Αμηχανία αλλά κι έντονο εκνευρισμό προκάλεσαν στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, οι ερωτήσεις της Έλλης Στάη για το αν το κόμμα του είναι ακροδεξιό και νεοναζιστικό. Η τηλεοπτική τους συνάντηση στον αέρα του Open ξεκίνσε με ένταση και κατέληξε τεικά σε καβγά, με τον ευρωβουλευτή να αποχωρεί από την εκπομπή.

Όταν Κυριάκος Βελόπουλος κλήθηκε να απαντήσει εάν η Ελληνική Λύση ανήκει στο ακροδεξιό τόξο, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε με εκνευρισμό, κατηγορώντας την δημοσιογράφο ότι εντάσσει το κόμμα του στα νεοναζιστικά.

Η Έλλη Στάη απάντησε στον κ. Βελόπουλο το εξής: «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά: «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω»..

«Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η παρουσιάστρια του OPEN TV. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», είπε εκ νέου ο ευρωβουλευτής και λίγο αργότερα – αφού η δημοσιογράφος τον ρώτησε τι εννοούσε όταν είπε ότι τα… πολυ ναζισικά δεν τον βρίσκουν σύμφωνο, είπε καληνύχτα κι έφυγε.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί