ΣΥΡΙΖΑ: Νέα ονόματα υποψηφίων στο Ηράκλειο καθυστέρησαν την ανακοίνωση

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόλοιπη Κρήτη αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας ανακοινώθηκαν ήδη από χθες, αλλά ο συνδυασμός του Ηρακλείου απασχολεί ακόμα την κεντρική επιτροπή των εκλογών του κυβερνώντος κόμματος, αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι από το βράδυ της Τρίτης είχε κλείσει.

Δείτε: Οι 11 υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Οι πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές- Τα ψηφοδέλτια σε Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής, που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, στα 7 ονόματα των ανδρών προστέθηκε ένα 8ο, αυτό του Νίκου Τρεβλάκη από τη νεολαία (ήταν υποψήφιος και σε προηγούμενες εκλογές) κι έτσι υπάρχει προβληματισμός για το ποιος θα μείνει έξω, αν τελικά επιλεγεί ο κ. Τρεβλάκης.

Αυτή την ώρα φαίνεται ως πιθανή “λύση” η μη συμμετοχή του Βασίλη Σμπώκου, αν και για την υποψηφιότητά του φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρή επιχειρηματολογία, καθώς προέρχεται από τον αγροτοκτηνοτροφικό χώρο αλλά και από την ανωγειανή κοινότητα, πολυπληθή στο νομό Ηρακλείου.

Παράλληλα για τις 4 θέσεις των γυναικών, ενώ ακούγονταν οι Μελίνα Βέργη, Κατερίνα Δουλγεράκη, Χρυσούλα Καμπουράκη, Κορνηλία Μακρή, Μαρία Μαρή, στη συνεδρίαση προστέθηκαν αυτά των Ελένης Αυγουστάκη και Στέλλας Λενακάκη. Και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να επιλέγονται οι δυο τελευταίες μαζί με την Χρυσούλα Καμπουράκη και Κορνηλία Μακρή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί