Συνελήφθη 31χρονος για πώληση φιαλίδιων αερίου γέλιου στη Χερσόνησο

Συνελήφθη χθες αργά τη νύχτα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδος  31χρονος Έλληνας, για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας αντικειμένων και πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, χθεςμεταμεσονύκτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 68χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατελήφθη ο 31χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση εντός του καταστήματος φιαλίδια-αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 162 φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου,
  • 25 μπαλόνια και  
  • 1 μεταλλικό κυτίο

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί