Στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο που είχε τραβήξει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης με τους Κρητικούς

Αποκαλυπτικό βίντεο, το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη στην αίθουσα του δικαστηρίου και το είχε τραβήξει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star.

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην δίκη για τον θάνατο του Β. Γιακουμάκη – Δεν εμφανίστηκε κανείς από τους 9 κατηγορούμενους

Το εν λόγω βίντεο δείχνει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την “σκληρή” παρέα των Κρητικών. Είναι τραβηγμένο από το ίδιο το θύμα.

Παρά το γεγονός ότι το παιδί, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του, ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει στη σχολή. Έκανε παρέα μαζί τους. Είχε κοινωνική επαφή με τους φερόμενους βασανιστές του. Μάλιστα οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο.

Η οικογένεια Γιακουμάκη αναγκάστηκε σήμερα να ξαναφύγει για την Κρήτη, αφού διεκόπη η δίκη και να επιστρέψει ξανά στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του φοιτητή. Φέρεται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν. Τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. Οι εννέα Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Κανείς τους δε βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

star.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί