Η παλιά Κρητικιά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστελνε… πολλά στεφάνια σε κηδείες και δεν της έφτανε η αποζημίωση, όμως θέλει 5ευρω για τα νοσοκομεία! (βίντεο)

Όταν παλιότερα, στα δυο πρώτα χρόνια των μνημονίων, ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, τότε που οι Έλληνες έβλεπαν να χάνουν μισθούς, συντάξεις, δουλειές, εκείνη φώναζε προκλητικά ότι δεν την έφτανε η βουλευτική αποζημίωση, καθώς είχε πολλές υποχρεώσεις με γάμους, κηδείες, βαπτίσεις.

Τώρα, ως υποψήφια του ΚΙΝΑΛ επίσης στα Χανιά, μοιάζει να μιμείται τον Άδωνη και να υποστηρίζει το 5ευρω στα νοσοκομεία!

Ο λόγος για την άλλοτε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Κουρουπάκη, η οποία το 2011, τότε που οι Έλληνες στέναζαν, δήλωνε προκλητικά ότι δεν είχε δυνατότητα να «μόνο» με τη βουλευτική αποζημίωση, καθώς ήρθε μήνας που έστειλε και… 16 στεφάνια σε κηδείες, κόστους από 40 ευρώ!

Η υποψήφια πλέον σήμερα, του του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, Ευαγγελία Κουρουπάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ, απόρησε με την κυβέρνηση που έκοψε το 5ευρω στα νοσοκομεία! «Από πότε προκύπτει ότι τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία δεν τα ήθελαν οι Έλληνες πολίτες;» αναρωτιέται η υποψήφια και σχολιάζει ότι με μεγάλη άνεση οι πολίτες έδιναν το 5ευρω.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί