ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Κι όμως γυρίζει!- Εκατοντάδες στελέχη στη μάχη των εκλογών (φωτο)

Απρόσμενα, για την ημέρα και την ώρα, μαζική ήταν η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, καθώς εκατοντάδες στελέχη συγκεντρώθηκαν στο “Νυν και Αεί” και μέχρι αργά τη νύχτα συζήτησαν την οργάνωση της εκλογικής μάχης!

Αυτή ήταν η πιο μαζική κομματική συνέλευση των τελευταίων χρόνων, δείγμα της “αφύπνισης” μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και της προσπάθειας για ανατροπή του αποτελέσματος.

Το σύνθημα έδωσε ο γραμματέας της ΝΕ, Δημήτρης Κλαράκης, ο οποίος αφού σημείωσε ότι η αποφασιστικότητα ήταν εμφανής και στη συμμετοχή και στις παρεμβάσεις, τόνισε: Γυρίζει το αποτέλεσμα; Κι όμως γυρίζει! Ο μόνος αγώνας που χάθηκε είναι αυτόν για τον οποίο δε δόθηκε μάχη!

Από την πλευρά της ΚΕ ήταν παρών ο Αλέξης Χριστόπουλος ο οποίος μετέφερε μήνυμα μάχης και αισιοδοξίας της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά έχουν μπει στην πρώτη γραμμή χιλιάδες στελέχη σε όλη τη χώρα, καθώς το διακύβευμα δεν είναι απλά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά ποιος θα οδηγήσει τη χώρα τα επόμενα χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορεί πλέον να ασκήσει τη δική του μεταμνημονιακή πολιτική ή η ΝΔ με το πρόγραμμα που οδηγεί και πάλι στις ακραίες πολιτικές λιτότητας σε βάρος των πολλών, επιστρέφοντας στην ουσία στις λογικές του ΔΝΤ και των μνημονίων.

Στις παρεμβάσεις τους δεκάδες στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασαν την πίστη τους ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει στον δρόμο να ανάκαμψης, με την αριστερά στο τιμόνι της χώρας.

Στη συνάντηση – κι αυτό πρέπει να τονιστεί- συμμετείχαν πολλοί πολίτες προερχόμενοι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο εγκατέλειψαν τα τελευταία χρόνια μετά την άσκηση των μνημονιακών πολιτικών και τις συγκυβερνήσεις με τη ΝΔ.

Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί