Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα: Μαχαίρωσαν εννιά φορές 19χρονο που υπερασπίστηκε φίλο του

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα το Σάββατο το βράδυ ενώ ήταν έξω με την παρέα του.

Οπως έγινε γνωστό συνολικά εννέα μαχαιριές δέχθηκε ο 19χρονος από αγνώστους, όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν 15χρονο φίλο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Καλλιθέα.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, μια από τις μαχαιριές των βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του. Τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.

Επίθεση με εννέα μαχαιριές


Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος δέχθηκε εννέα μαχαιριές. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα. 

Ο 19χρονος είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αητό Καλλιθέας με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί