Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαλεβιζίου στα Κάτω Καλέσσα

Η Οργάνωση Μελών Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει ανοικτή συζήτηση την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στο καφενείο “Βυζάντιον” στα Κάτω Καλέσσα. Θα παρέμβουν βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται:

Η επερχόμενη μάχη των βουλευτικών εκλογών, είναι περισσότερο από ποτέ σημαντική μια και το διακύβευμα ξεπερνάει τα στενά κομματικά όρια! Αφορά κύρια την κοινωνία που βγαίνει από την κρίση! 

Ενώνουμε δυνάμεις, για την ανατροπή των δεδομένων!

Δημιουργούμε μαζί,  ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο! 

Το συμβόλαιο αυτό στηρίζεται στους αγώνες, τις θυσίες και τις κατακτήσεις του λαού μας το προηγούμενο διάστημα διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ. 

Δίνουμε τη μάχη των ιδεών και των αξιών της αριστεράς και όλου του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου!  

Προχωράμε μπροστά με τη δύναμη που μας δίνει το δίκιο του αγώνα μας και οι αγωνίες του κόσμου της εργασίας, των ανθρώπων που το σύστημα τους επιφυλάσσει το ρόλο της πρώτης ύλης, για την κρεατομηχανή του νεοφιλελευθερισμού. 

Θέλουν να πάρουν ρεβάνς, να απαξιώσουν όλο το δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης, τη δημόσια υγεία, την παιδεία και να τα εκχωρήσουν σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα! Θέλουμε το αντίθετο: Μια κοινωνία που να μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια! Μπορούμε να το πετύχουμε!  

Προχωράμε μαζί με το λαό, για να σπάσουμε τα δίκτυα του συστήματος της διαπλοκής και της οικογενειοκρατίας, για να ανασάνει ο τόπος! 

Η ΟΜ Μαλεβιζίου καλεί σε ανοιχτή συζήτηση την Κυριακή 09 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στο καφενείο «Βυζάντιον» στα Καλέσσα. Καλεί να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, για να ξεκινήσουμε την ανατροπή των δεδομένων! 

Το μόνο που είναι δεδομένο για εμάς  είναι η ανατροπή των δεδομένων! 

Πάμε μπροστά για νέες κοινωνικές κατακτήσεις!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί