Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Βαρουφάκη (Βίντεο)

O Γιάνης Βαρουφάκης και η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσαν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΜέΡΑ25 στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι η Πέπη Ρηγοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Περιλαμβάνονται επίσης η Νένα Βενετσάνου, ο Γιώργος Μανιώτης, ο Τάκης Μίχας, η Λίτσα Αλεξάκη, ενώ ο Ξυλούρης Ψαραντώνης θα βρίσκεται στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου.

Τα υπόλοιπα έξι ονόματα που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25 θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών ανά εκλογική περιφέρεια.

Επίσης, ανακοινώθηκαν και δύο επιπλέον πρόσωπα που θα ριχτούν στη “μάχη” της Αττικής: ο Κρίττων Αρσένης και ο Στάθης Σταυρόπουλος.

Όπως αναφέρει το ΜέΡΑ25, πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο των Γραμμάτων, της Τέχνης, και των αγώνων για δικαιοσύνη στην Ελλάδα και στον κόσμο. Πρόσωπα που σηματοδοτούν τη δυνατότητα του ΜέΡΑ25 να κτίζει κοινό πρόγραμμα εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας και την αναξιοπρέπειας από όλο το αντι-συστημικό πολιτικό φάσμα και στην βάση της κοινής μας αγωνίας για ελευθερία, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη: από την αλέκιαστη Αριστερά και την Οικολογία έως τους αυθεντικά φιλελεύθερους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί