Μια βραδιά για τη μικρή Αναστασία, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Φιλανθρωπική μουσική βραδιά για τη μικρή Αναστασία Σταθάκη, οργανώνεται στις 9 Ιουνίου 2019 στο κέντρο δεξιώσεων «Αγράμπελη».

Σε ανακοίνωση των οργανωτών αναφέρονται:

Η μικρή Αναστασία χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Δέκα χρόνια πριν, όταν η μικρή μας φίλη ήταν ενός έτους, υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος στο εξωτερικό. Στις 23/6/2019 πρέπει να μεταβεί εκ νέου στην Αγγλία για επανέλεγχο της κατάστασης της.

Καθώς ο ΕΟΠΠΥ δεν καλύπτει τη συγκεκριμένη εξέταση, η πολύτεκνη οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει τόσο στο κόστος του ταξιδιού όσο και στα νοσήλια του νοσοκομείου.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μικρός Πρίγκιπας» στέκεται δίπλα στην οικογένεια της μικρής Αναστασίας και θα βοηθήσει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο στην μετάβασή της στο εξωτερικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο επανέλεγχος.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πρινιανάκη Βαγγέλη, ιδιοκτήτη του κέντρου δεξιώσεων «Αγράμπελη», οποίος στάθηκε δίπλα μας παραχωρώντας αφιλοκερδώς την αίθουσα του κέντρου για την εκδήλωση.

Σας περιμένουμε στις 9 Ιουνίου 2019 κι ώρα 20:00 με ζωντανή κρητική και λαϊκή μουσική και κρητικούς μεζέδες.

Ευχαριστούμε πολύ τους παρακάτω μουσικούς που αφιλοκερδώς θα συμμετέχουν στην εκδήλωση:

Κεφαλογιάννης Νίκος, φραγκιαδάκης Γιάννης, Προγουλάλης Δημήτρης, Παπαδάκης Δημήτρης, Λαζανάκης Αντώνης, Φωτάκης Γιάννης, Χερέτης Βασίλης, Στιβαχτάκης Στάθης, Κουτάντος Νίκος, Καραπιδάκης Αντρέας, Λιναρδάκης Γιώργος, Τζιράκης Γιώργος.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Ν. Ηρακλείου.

D.J. Πλατής Γιώργος

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι “Ήρωες της Disney”.

Στηριζόμαστε στη μόνη δύναμη που κρατά ακόμα την κοινωνία μας ζωντανή, την αλληλεγγύη. Κρατήστε κι εσείς το χέρι της Αναστασίας σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στην οικογένεια της μικρής Αναστασίας.

Είσοδος 10 ευρώ Τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ

(Υ.Γ.: Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά υπάρχει ο λογαριασμός 205/717932-47 στην Εθνική Τράπεζα και στα ονόματα Συντυχάκη Κωνσταντίνα – Σταθάκης Γιώργος)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί