Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για κάνναβη

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τρεις Έλληνες και συγκεκριμένα 45χρονος, 64χρονος και 38χρονη κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο  στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι τρεις και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους ίδιους και έρευνα στην οικία του 45χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά σχεδόν 100 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί