Κατέρρευσε το ταβάνι την ώρα που φοιτήτρια έκανε μπάνιο στην εστία Ιωαννίνων

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον φοιτητικό κόσμο στα Ιωάννινα περιστατικό που συνέβη στο στην φοιτητική εστία της πόλης, όταν μια κοπέλα την ώρα που έκανε μπάνιο, είδε το ταβάνι της τουαλέτας να πέφτει στο πάτωμα

Η νεαρή φοιτήτρια ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, καθώς τα κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν σε όλο τον χώρο του δωματίου, εκτός από την μπανιέρα όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τραυματιστεί σοβαρά, όπως φαίνεται και από την ζημιά που έγινε, στις φωτογραφίες που ανέβασαν τα «φοιτητικά Νέα».

Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ετοιμάζονται να κάνουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας σήμερα το μεσημέρι μετά από αυτό το περιστατικό. Σε ανακοίνωσή τους μάλιστα σημειώνουν: «Επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα κινητοποιούμαστε στη φοιτητική μέριμνα και στην Πρυτανεία για το ζήτημα της συντήρησης του κτιρίου και της ανακαίνισης του.

Οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά ή ότι δεν υπάρχει προσωπικό και πως περιμένουν τον εργολάβο ή την ιδιωτική επιχείρηση. Είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές το 2019».

Φοιτητικά Νέα

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί