Αθηνά Σπανάκη: «Θύμα προσωπικών φιλοδοξιών και λάθος χειρισμών η ΝΔ στο Ηράκλειο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η κ. Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο που την ψήφισε στις εκλογές, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία στον Νομό Ηρακλείου,έπεσε θύμα προσωπικών φιλοδοξιών και λάθος χειρισμών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση:

Μετά από επιθυμία συμπολιτών μου, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μου στα δύσκολα, πήρα την απόφαση να αφήσω στην άκρη τις προσωπικές μου επιθυμίες και να είμαι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε και να τους υποσχεθώ, πως θα κάνω ότι μπορώ για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής.

Θέλω επίσης να μοιραστώ μαζί σας τα εξής, γιατί ποτέ δεν σας έκρυψα τις σκέψεις μου. Η ΝΔ στο νομό μας, δυστυχώς, έπεσε θύμα προσωπικών φιλοδοξιών και λάθος χειρισμών. Πρώτο λάθος, η άρνηση του κυρίου Πασπάτη να ηγηθεί κομματικού ψηφοδελτίου ως επικεφαλής στο Δήμο Ηρακλείου αλλά και άλλων στελεχών που επίσης αρνήθηκαν. Η στήριξη και η εκλογή του κυρίου Λαμπρινού, φοβάμαι πως θα έχει αρνητικές συνέπειες. Η συμμετοχή ισχυρών στελεχών της ΝΔ στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Αρναουτάκη, που ίσως να οφείλεται και στην καθυστέρηση ανακοίνωσης υποψηφίου της ΝΔ, επίσης θεωρώ πως ήταν μειονέκτημα. Εύχομαι τα λάθη που έγιναν, να γίνουν μάθημα και ο κόσμος της ΝΔ να αφήσει πίσω του πιθανές παρεξηγήσεις και πικρίες ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την μεγάλη νίκη.

Αφού λοιπόν επέλεξα να ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τους συμπολίτες μου για το Δήμο Ηρακλείου, θα παραμείνω απλός στρατιώτης δίπλα τους, όπως ακριβώς τους υποσχέθηκα. Οτιδήποτε άλλο γράφεται η ακούγεται γύρω από το όνομα μου, δεν έχει καμία σχέση με την δική μου πραγματικότητα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους δώσουν την μάχη στις εθνικές εκλογές προχωρώντας ενωμένοι όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Με εκτίμηση,

Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη

Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Μία άποψη για το “Αθηνά Σπανάκη: «Θύμα προσωπικών φιλοδοξιών και λάθος χειρισμών η ΝΔ στο Ηράκλειο»”

  1. AvatarΚωστας

    Να δω τι θα κανετε ολοι εσεις οι αυλικοι του Λευτερη πως θα αντιδρασετε οταν η φολα θα αρχισει να δρα!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί