Καλή επιτυχία στους μαθητές από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μανώλης Καρτσωνάκης, μέσω της οποίας εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην διαδικασία για την προσπάθεια που καταβάλλουν αλλά και για την στήριξη που απλόχερα προσφέρουν στους υποψηφίους μαθητές. Επίσης, ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους υπαλλήλους της ΠΔΕ Κρήτης για την προσφορά τους στην οργάνωση των εξετάσεων.

Πάνω από όλα όμως στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία σε όλους τους μαθητές που με κόπους, θυσίες και προσπάθειες έφτασαν να διεκδικούν με υπομονή, θάρρος και αποφασιστικότητα την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι μαθητές ας γνωρίζουν ότι με την συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις δίνεται σε όλους μια σημαντική ευκαιρία, δεν θα είναι η μοναδική. Η συμμετοχή στις εξετάσεις αποτελεί μια οριακή στιγμή στην πορεία της γνώσης και της προόδου. Ανεξάρτητα από το εάν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας τους δικαιώσει, είναι αναγκαίο να γνωρίζουν ότι πρέπει να διεκδικήσουν και να απαιτήσουν δυναμικά το μέλλον που τους ανήκει.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, ενώ στους γονείς και καθηγητές τους καλή δύναμη.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων θα έχω την χαρά να απευθύνω σύντομο χαιρετισμό στους υποψηφίους του εξεταστικού κέντρου στο 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου την Πέμπτη 6 Ιουνίου και του ειδικού εξεταστικού κέντρου στο 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί