Επίθεση Κακλαμάνη σε Στουρνάρα: Δεν θα του έδινα ούτε πρώτη ευκαιρία στην Τράπεζα της Ελλάδος (Βίντεο)

Επίθεση εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Γιάννη Στουρνάρα, όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να κάνει και δεύτερη θητεία στην θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε, μιλώντας σε εκπομπή στο Action24, πως:

«Εγώ πίστευα και πιστεύω ότι δεν έπρεπε να του είχε δοθεί ευκαιρία ούτε για την πρώτη θητεία του. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Είμαι λακωνικός και ο νοών νοείτω. Έχω τεράστιες ιδεολογικές διαφορές με τον κ. Στουρνάρα. Σέβομαι και εκτιμώ το πρόσωπο του, αλλά κρίνω την πολιτική του, όταν λέω ότι δεν θα του έδινα ούτε πρώτη ευκαιρία αυτό τα λέει όλα».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών που ο Νικήτας Κακλαμάνης άσκησε δημοσίως κριτική στον Γιάννη Στουρνάρα, καθώς πριν λίγες μέρες, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κεντρικού τραπεζίτη για το ασφαλιστικό, είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Στουρνάρας».

Τώρα αν αυτή η επίθεση του κ. Κακλαμάνη στον διοικητή της ΤτΕ αποτελεί προσωπική άποψη –αν και το τάιμινγκ δημιουργεί ερωτήματα- ή πρόκειται για προσπάθεια της ΝΔ να κρατήσει απόσταση από τον Γιάννη Στουρνάρα, μένει να το δούμε στη συνέχεια…

Μπορείτε να δείτε την απάντηση του κ. Κακλαμάνη από το 50ο λεπτό και μετά στο βίντεο που ακολουθεί: 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί