Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί, αλλά χουνταίοι Μαστοράκηδες και Μπογδάνοι, την εκθέτουν…

Οκτώ νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η ΝΔ για τις εθνικές εκλογές. Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου, τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον ποδοσφαιριστή της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004 Τάκη Φύσσα, τον αρχιτέκτονα Αντώνη Γιαννικουρή, την οικονομολόγο Χρστίνα Τσιλιγκίρη και τη Ρένα Βασιλάκη.

Όπως λένε στη ΝΔ «το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες στην κοινή προσπάθεια για να γίνει η Ελλάδα μια φωτεινή χώρα, συμβολίζουν τα πρώτα οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και διακριτή επαγγελματική δράση που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών».

Με άλλα λόγια η Πειραιώς επιθυμεί να δείξει ότι επιχειρεί αμφίπλευρη διεύρυνση -προς τα δεξιά και προς την κεντροαριστερά- ιδιάιτερα με την υποψηφιότητα της καθηγήτριας Τώνιας Μοροπούλου, μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, αλλά οι επιλογές της άλλα δείχνουν…

Να σημειώσουμε ότι με τις δύο νέες προσθήκες (Παπαδημητρίου και Μπογδάνου) τα ψηφοδέλτια της ΝΔ έχουν πλέον ως υποψηφίους συνολικά 17 δημοσιογράφους, ανάμεσά τους και τον «βασιλιά» των fake news, Γιάννη Λοβέρδο. Ο συνωστισμός τόσων δημοσιογράφων στις λίστες της Ν.Δ. είναι ενδεικτικός για τον πραγματικό ρόλο που έπαιξε την τελευταία τετραετία το μιντιακό σύστημα.

«Ο λύκος μεταμφιεσμένος σε  Κοκκινοσκουφίτσα»

Οι νέες υποψηφιότητες βουλευτών που ανακοίνωσε χθες η Νέα Δημοκρατία, με την προσθήκη και εκείνης του Γρηγόρη Ψαριανού που είχε προηγηθεί, απλώς αποδεικνύουν την πορεία προς τη σκληρή δεξιά και την επιδίωξη να διαμορφωθεί ένα πολιτικό μοντέλο απόλυτου διχασμού και ρεβανσισμού.

Όπως χαρακτηριτικά σχολιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, «Ο λύκος μεταμφιεσμένος σε  Κοκκινοσκουφίτσα»:

Dim. Papadimoulis@papadimoulis

Υποψήφιοι ΝΔ: Ο Μπογδάνος του «να μπούμε με τανκς στην ΕΡΤ». Ο Μπ.Παπαδημητριου του «βάστα γερά ΔΝΤ». Με στήριξη της ΝΔ, Δήμαρχος Άργους κ χέρι-χέρι με τον Σαμαρά, ο Καμπόσος, που υμνούσε τους ΧΑυγίτες για το «ξύλο στον Μπουτάρη». ΝΔ: Ο λύκος, μεταμφιεσμένος σε Κοκκινοσκουφίτσα!669:08 π.μ. – 1 Ιουν 2019 · Neo Psychiko, GreeceΠληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter48 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Όταν η ΝΔ άδειαζε τον Μπογδάνο

Το ημερολόγιο έδειχνε 11 Φλεβάρη όταν η Νέα Δημοκρατία διά της τότε εκπροσώπου Τύπου Μ. Σπυράκη αναγκαζόταν να αποκηρύξει τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος ονειρευόταν τανκς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Χρήστης του twitter, με χρυσαυγίτικο account, είχε ποστάρει φωτογραφία της ΕΡΤ γράφοντας: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο»: Τότε, ο Μπογδάνος απάντησε μέσω του δικού του λογαριασμού «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ» είχε δηλώσει η Μ. Σπυράκη και έθετε τον δημοσιογράφο εκτός ψηφοδελτίων ενόψει των ευρωεκλογών. Ο Κ. Μπογδάνος αντέδρασε με εκνευρισμό και έκανε λόγο για επικοινωνιακό αυτογκόλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το άδειασμα του Κ. Μπογδάνου από την ΝΔ, υπήρχε σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής» έντονη ενόχληση «γαλάζιων» στελεχών για τον ακραίο λόγο αλλά για την υπερπροβολή του δημοσιογράφου.

Κι όμως, η ΝΔ άνοιξε ξανά την αγκαλιά της και υποδέχτηκε στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, τον εκλεκτό του Α. Γεωργιάδη, κρίνοντας προφανώς ότι ο Κ. Μποργδάνος έχει αλλάξει ήθος και ύφος.

Χαρές και πανηγύρια από τον Νίκο Μαστοράκη!

Ο αμφιλεγόμενος για το παρελθόν του κατά την περίοδο της Χούντας Νίκος Μαστοράκης πήρε θέση στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη ΝΔ.

Ο Νίκος Μαστοράκης προτείνει «Μπογδάνο δαγκωτό» για να «ισιώσει η αγραμματοσύνη των άπλυτων».

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:

«ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΔΑΓΚΩΤΟ

Τον θελουμε στη Βουλη, να ισιωσει λιγο η αγραμματοσυνη των απλυτων, να τους τα λεει χυμα χωρις να μπορουν να τον “απολυσουν” (οπως εκανε ο πρωκτυπουργος οταν ο Κωνσταντινος του τα ειχε χωσει απο τον Σκάϊ) και να εχουμε και μια σταλα στεγνο αλλα καταλυτικο χιουμορ.»

Ο «βάστα γερά» Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Ν.Δ.
Το τηλεοπτικό κοινό και τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Γνωστός από το «βάστα γερά, ΔΝΤ», το «βάστα γερά, μνημόνιο» και τη «σοβαρή Χρυσή Αυγή», έδινε καθημερινά τη… μάχη από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Γιατί όχι μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην την δεχθούμε να υποστηρίξει -όπως συνέβη στη Νορβηγία- μια συντηρητική συμμαχία; Άρα έχουμε μπροστά να ξάσουμε πολύ μαλλί», διακήρυττε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου το 2013.

Ενώ αξέχαστη θα μείνει η προτροπή τους προς το ΔΝΤ. Καλούσε σε αντίσταση κατά της ελληνικής κυβέρνησης: «Μεταξύ μας, ελπίζω, για το καλό όλων, το Ταμείο να κρατήσει αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει», έλεγε ο νυν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί