Αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση Βενιζέλου

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μη τον θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επικείμενες εθνικές εκλογές, προκαλεί ήδη αναταράξεις στο κόμμα. 

Δείτε: Αποχωρεί ο Βενιζέλος από το ΚΙΝΑΛ, το οποίο θεωρεί… ουρά του ΣΥΡΙΖΑ!

Μεταξύ αυτών, ο Μάνος Επιτροπάκης που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του κ. Βενιζέλου, ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ΚΙΝ.ΑΛΛ., κάνοντας μάλιστα λόγο για αισχρή απόφαση της ηγεσίας του κόμματός. 

Manos Epitropakis@manoscello

Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την… https://www.facebook.com/1279587772/posts/10219191910090136/ …1434:02 PM – Jun 1, 2019Twitter Ads info and privacy60 people are talking about this

«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο. Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!», ανάρτησε στα social media. 

Manos Epitropakis@manoscello

Η Φώφη Γεννηματά έγινε σήμερα η πράσινη Δούρου. Και στην κάθε Δούρου, ξέρετε τι κάνουμε. https://www.iefimerida.gr/politiki/ey-benizelos-kinal-ginetai-oyra-toy-syriza …135:15 PM – Jun 1, 2019Twitter Ads info and privacyΕυ. Βενιζέλος: Το ΚΙΝΑΛ γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.grΛίγο μετά την ανακοίνωση από τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν υπολογίζεται για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προέβη σε δήλωση-απάντηση. | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr | ΚΙΝΑΛ,…iefimerida.grSee Manos Epitropakis’s other Tweets

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, σημειώνοντας ότι «Η Φώφη Γεννηματά έγινε σήμερα η πράσινη Δούρου. Και στην κάθε Δούρου, ξέρετε τι κάνουμε».

Πηγή: Εφημερίδα Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί