Το νέο βίντεο της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί»: «Ψηφίζουμε Μενέλαο Μποκέα!»

Η νέα γενιά του Μαλεβιζίου στέλνει το δικό της μήνυμα για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Με αμεσότητα μέσα από ένα έξυπνο βίντεο, η νέα γενιά του τόπου μας, μας θυμίζει ότι αυτήν την Κυριακή η ψηφοφορία είναι απλή και γρήγορη, καλώντας μας όλους στις κάλπες για το μέλλον μας. Με χαμόγελο και αισιοδοξία τονίζουν ότι αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο τον Μενέλαο Μποκέα!

Το νέο βίντεο της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί» με την αισιόδοξη ματιά των παιδιών μας για την αλλαγή, μας αγγίζει όλους. Στο μήνυμά τους αναφέρουν:

«Αυτήν την Κυριακή η ψηφοφορία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη!

Όλοι στις κάλπες! Για τον τόπο μας! Για το μέλλον μας!

Συμμετέχω, ψηφίζω, νοιάζομαι!

Όλοι μαζί!

Για την Αλλαγή!

Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο. Ψηφίζουμε Μενέλαο Μποκέα!

Γιατί το Μαλεβίζι μπορεί!»

«Ευχαριστούμε το συνδυασμό Ροδιά ο Τόπος μου»

Σε δημόσια δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, έπειτα από την ανακοίνωση του συνδυασμού «ΡΟΔΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ». Στη δήλωσή του, ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του ανεξάρτητου συνδυασμού που συμμετείχε στις Κοινοτικές Εκλογές ΡΟΔΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ, να στηρίξει την παράταξή μας την Κυριακή 2 Ιούνη. Η απόφασή τους μας τιμά. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από σύνθεση δυνάμεων.

Προσωπικά με ενδιαφέρει το Μαλεβίζι να είναι ενωμένο απέναντι στα κοινά προβλήματα, στις προκλήσεις του μέλλοντος. Η προάσπιση της ενότητας είναι πρωταρχικός μου σκοπός».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί